Stålbjælker

Vi laver alt inden for stålkonstruktioner såsom gelændere, ståltrapper, carporte og altaner, men det kan også være butiksinventar og aluminiumsramper.

STÅLBJÆLKER, STÅLSØJLER OG ANDRE STÅLKONSTRUKTIONER

Hos Gødstrup Smedje ApS i Herning nær Ikast og Silkeborg har vi stor erfaring med at fremstille og montere alle former for stålbjælker, stålsøjler og andre stålkonstruktioner for private og erhverv. Det kan være alt fra altaner til at erstatte en bærende væg med stålbjælker.

BÆRENDE VÆGGE KAN ERSTATTES AF STÅLBJÆLKER

Vi laver alt inden for stålkonstruktioner såsom gelændere, ståltrapper, carporte og altaner, men det kan også være butiksinventar og aluminiumsramper. Vi fremstiller den ønskede stålkonstruktion på vores eget værksted, hvor vi har alt nødvendigt værktøj såsom kantpresser og pladesaks. Derpå monterer vi stålkonstruktionen, hvis du ønsker det.

​Mange af vores arbejdsopgaver går ud på at fremstille stålbjælker og stålsøjler til nybyggeri og ombyggeri. Ældre huse kan have mange mindre rum og værelser, ligesom køkkenet kan være bygget med plads til blot en person; og det kan være nødvendigt at få monteret stålbjælker og stålsøjler, hvis huset skal bygges om, og hvis vægge skal rives ned.

​Det kan for eksempel være, at I ønsker, at køkken og dagligstue skal bygges om til et samlet rum. Vi kan montere en stålbjælke, når muren er fjernet, hvis væggen er bærende.​I andre tilfælde kan vi montere en stålsøjle.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ SØJLER OG BJÆLKER

Kontakt os gerne for at drøfte de mange muligheder med stålbjælker, stålsøjler og andre stålkonstruktioner. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af den ønskede søjle eller bjælke.

Du kan ringe til os på telefon 20 89 88 33, eller du kan skrive til vores e-mail, som er mail@goedstrupsmedje.dk.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vi fremstiller den ønskede stålkonstruktion på vores eget værksted, hvor vi har alt nødvendigt værktøj såsom kantpresser og pladesaks. Derpå monterer vi stålkonstruktionen, hvis du ønsker det.