Smedejernslåger og hegn

Vi fremstiller vores smedejernslåger og hegn på vores eget værksted, hvor vi har det rette udstyr til at konstruere professionelle løsninger.

​SMEDEJERNSLÅGER OG ANDRE TYPER LÅGER OG HEGN

Hos Gødstrup Smedje ApS i Herning nær Silkeborg og Ikast kan vi fremstille en flot og robust smedejernslåge eller en anden type låge eller hegn i stål, rustfrit stål og aluminium.

​Vi henvender os både til private og erhverv, og arbejder også gerne for håndværksmestre, større entreprenører og bygherrer. Vores hegn og låger kan endvidere delvist udføres i andre supplerende materialer som eksempelvis træ, glas og plader.

HEGN ELLER LÅGER MED GLAS, TRÆ OG PLADER

Har du brug for en smedejernslåge? Vi har stor erfaring med konstruktion af låger og hegn, og vi kan lave dem i en lang række forskellige materialer og i alle former for design og udformninger.

Vi kan fremstille en låge eller et hegn af blandt andet:

  • Stål
  • Smedejern
  • Aluminium
  • Rustfrit stål
  • Galvaniseret stål​

Det kan være åbne eller lukkede låger med for eksempel glas, træ, metal, hulplader eller perforerede plader. Vi råder og vejleder gerne om en løsning, som passer til jeres ønsker og behov.

Vi fremstiller vores smedejernslåger og hegn på vores eget værksted, hvor vi har det rette udstyr til at konstruere professionelle løsninger. Vi påtager os også gerne monteringsopgaven, hvis du ønsker det.

FÅ ET TILBUD PÅ EN SMEDEJERNSLÅGE ELLER ANDET

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en smedejernslåge eller en anden låge eller et hegn.

Du kan ringe på telefon 20 89 88 33, eller du kan sende en e-mail til os på mail@goedstrupsmedje.dk.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Har du brug for en smedejernslåge? Vi har stor erfaring med konstruktion af låger og hegn.