Gelænder

Vi kan fremstille et gelænder til trapper og åbne etager præcis, som du ønsker, og gelænderet kan være med en udfyldning af stål, glas, wire, træ eller perforerede plade.

​GELÆNDER TIL TRAPPER, ALTANER OG ÅBNE ETAGER

Hos Gødstrup Smedje ApS i Herning nær Ikast og Silkeborg kan vi fremstille og montere enhver form for gelænder til trapper, altaner og åbne etager. Vi har stor erfaring med alle former for stålkonstruktioner, og derfor kan vi lave alt fra komplette trapper og altaner til blot et gelænder til trapper og altaner samt åbne etager og lignende.

MANGE LØSNINGER FOR ET GELÆNDER TIL TRAPPER

Vi kan fremstille et gelænder til trapper og åbne etager præcis, som du ønsker, og gelænderet kan være med en udfyldning af stål, glas, wire, træ eller perforerede plade. Der er mange muligheder, men der er naturligvis visse løsninger, som er bedre til indvendige gelændere, ligesom det vil være fordelagtigt med en stærkere konstruktion til industri, lager og offentlige udendørs arealer.

​Vi fremstiller det ønskede gelænder til trapper eller andre formål på vores eget værksted.

Vi har alt det nødvendige værktøj som for eksempel kantpresser og pladesaks. Vi kan også montere stålgelænderet, hvis du ønsker det. Vores kunder er alt fra private boligejere og butikker til håndværksmestre og større entreprenører.​

​INDHENT TILBUD PÅ EN GELÆNDEROPGAVE

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte jeres ønsker og behov for et gelænder til trapper, altaner eller lignende. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på gelænderopgaven. Det kan være med eller uden montering.

Du kan ringe på telefon 20 89 88 33, eller du kan sende en e-mail til os på mail@goedstrupsmedje.dk.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vi fremstiller det ønskede gelænder til trapper eller andre formål på vores eget værksted.