Carporte

Vi har stor erfaring med konstruktion af låger og hegn, og vi kan lave dem i en lang række forskellige materialer og i alle former for design og udformninger.

​CARPORTE, UDHUSE OG HALVTAGE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Hos Gødstrup Smedje ApS i Herning nær Silkeborg og Ikast laver vi alle former for carporte, udhuse og halvtage for private og erhverv. Vi har i det hele taget stor erfaring med at konstruere og montere carporte og halvtage af stål, rustfrit stål og aluminium.

HALVTAGE OG CARPORTE EFTER ØNSKER OG BEHOV

Vi fremstiller carporte, udhuse og redskabsskure i alle former, farver og design til husejere, som for eksempel har brug for mere plads til familiens biler, eller som har brug for et nyt redskabsskur til det gamle eller nybyggede hus. Nye huse bliver typisk bygget uden garager eller carporte, og ældre huse har typisk kun plads til en bil.

Det kan også være en fabrik, et lager eller en kontorbygning, som skal have et større eller mindre halvtag.​

Det kan være til parkeringspladsen, men det kan også være, så af- og pålæsning sker i tørvejr. Det kan naturligvis også være til udvendig opbevaring af gods og varer.

​Vi konstruerer den ønskede carport eller det ønskede halvtag på vores eget værksted. Vi har eget værksted med alt nødvendigt værktøj halvtags- og carportopgaver. Derefter kan vi montere carporten, hvis det er aftalt. Vi påtager os også opgaver for håndværksmestre og større entreprenører.

INHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du kan ringe på telefon 20 89 88 33, eller du kan sende en e-mail til os på mail@goedstrupsmedje.dk.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vi har eget værksted med alt nødvendigt værktøj halvtags- og carportopgaver. Derefter kan vi montere carporten, hvis det er aftalt.